Nordiske Masters 2016

Treningstider Stevner og konkurranser Terminliste Påmelding Resultater Mastersrekorder Bilder Linker Kontakt

Årets Nordiske Masters går av stabelen 14.-15. oktober på Landøya bad i Asker. Det ser allerede ut som vi blir omlag 20 personer, og OI har dermed mulighet til å bli største klubb. Slå følge, så bidrar du til å sette preg på mesterskapet!

Nordisk Masters 2016 (eksternt nettsted, åpnes i ny fane)

Påmelding

For å kunne organisere stafettlagene har vi intern påmeldingsfrist 15. september. Ta kontakt med oss på osloidrettslag@live.no for å få tilgang til påmeldingsskjemaet.

Her legger du inn dine øvelser og tider, og kan samtidig se hvem andre som planlegger å være med. Vær oppmerksom på at minutter og sekunder skrives som ett tall; eks. 117,00 er 1 minutt og 17 sek. Får du feilmelding når du skriver inn påmeldingstiden er det nok en feil et sted. Vær nøye og før opp på riktig linje, så du ikke melder på/av  andre enn deg selv.

Du kan endre din påmelding helt frem til 15.september, og dagen etter får du en mail for å kontrollere påmeldingen din.

Stafettlag

Med forespeilet deltagelse blir det mange interessante stafettlag. Vi gjør innbetaling til stafetter som vi pleier, ca 150 kr per person, og da prøver vi at alle får svømme minst et lag. Endelig beløp kan variere +- 50 kr.

Er det noen stafetter du ikke kan stille på, skriv NEI i stafett-rubrikken på påmeldingsskjemaet.

Bankett

Det blir bankett på Thon Hotell Sandvika på lørdag kveld for bare 270 kroner. Det er ingen svømming på søndag. Kort avstand til buss/bane inn til Oslo på kvelden/natta. Skriv antall plasser til høyre på påmeldingsskjemaet.

Betaling

Info om betaling til klubben kommer senere.

Translate »