Hei!

Vi kan med glede formidle at vår nettbutikk Natare.no er åpnet!

Her er det mulig å kjøpe klubbtøy og svømmeutstyr. Vi er riktignok i en oppstartsfase, men vi jobber for å få mer og mer utstyr på plass, så dere etter hvert vil kunne få kjøpt alt dere trenger til svømmehverdagen. For øyeblikket har vi kun OI-kolleksjonen pluss et godt utvalg av Mad Wave produkter tilgjengelig, med om dere melder dere opp i nyhetsbrevet i nettbutikken vil dere få informasjon etter hvert som vi utvider vårt sortiment.

     

Ut måneden vil dere få 15% rabatt på alle Mad Wave produkter ved bruk av koden «natare17»

 

Alle klær fra den nye klubbkolleksjonen er bestillingsvare for øyeblikket (med unntak av de billigste T-skjortene og noen shorts til dame, herre og junior), det vil si at vi sender bestillinger til vår produsent den 10. og 24. hver mnd.  Og da er leveringstiden hele 6 uker. Dette vil vi etter hvert jobbe for å redusere og vi vil etter hvert ha varelager med et fornuftig antall.

 

Vi gjør vår første bestilling av tøy den 27.09 og alle som har bestilt innen den tid vil være av de første med vårt nye klubbtøy!

 

For de av dere som ønsker å prøve klærne før dere handler så kommer vi til å ha klærne tilgjengelige for prøving Mandag 25/9 mellom 16.00 og 18.00 og Tirsdag 26/9 mellom 16.00 og 19.00