NM er over.

Dagens og helgens høydepunkt er nok Medaljen til Marius.
Det kunne ikke vært mer moro. Han svømte i heat 2 av 5 og vant sitt heat med nesten 1 sekund. Heatet etter var det ingen som slo tiden på 24,57. Ikke noen i heatet etter der heller. da gjenstod finaleheatet, med innmarsj og alle de 8 beste påmeldte. Tenkte at det var god sjanse for 5-6 plass med en ørliten stang, stang inn for medalje. Det var gøy når alle OI svømmerne så på resultattavlen og de to første tidene kom opp. De var bedre enn Marius. Så ble det 2-3 sekunder opphold og så kom 24,77 opp…..Da spratt alle I heia gjengen rett i været å SKREK!! Speaker hadde ikke fått med seg at det var en fra heat 2 som hadde snytt en av finaledeltagerne for bronsemedaljen…KULT:-))

Det skal også nevnes at flere gjorde sine beste løp denne siste dagen..det er bra. Da er man sterk i hodet og har gjort noe bra i forberedelsene. 

Gode brystetapper på junior medley-stafettene. Bengt 1.11,1 og Sondre 1.15,45..det blir spennende å se hva det utgjør i kortbane til høsten.. Martin gjorde 3 x100 rygg, hvor han klarte å presse tiden ned for hver gang. 1.03,03 ble den nye Persen. Både William, Øystein, Kristian og Mads gjorde sine beste tider på den siste sstafetten Gøy at Joshua kom å svømte ryggetappen på 2. Laget og svømte kortbane pers i langbane. Det var bra. June svømte sin 200 rygg og perset, og nå er det bare å trene på det hun gjorde i dag.. Signy og Rebekah svømte 200 bryst og er nå klare for NM neste år på alle brystøvelsene. Alt i alt, kom vi godt gjennom NM, med mange fine perser, og med motivasjon til å trene enda hardere og bedre for å komme enda ett hakk nærmere de beste i Norge. Takk til alle som kom å heiet på. Det er gøy for svømmerne at andre er interessert i hva de gjør og håper alle fikk en god dose med S..som Stolthet i SPIRIT

Translate »