OI TRI

Oslo Idrettslag Triatlon, forkortet til OI TRI tilbyr utøvere deltakelse på kurs og trening spesifikt for triatlon som sport og for konkurranse. Tilbudene våre inkluderer både trening i basseng og på land, i form av sykling, løping, styrke, svømming og basistrening.

OI TRI har ambisjoner om å bli Norges største og beste Triatlon klubb, med utøvere som presterer på internasjonalt nivå.

Hvorfor velge OI TRI?

  • Vi har vårt eget basseng! Dette gjør oss langt mer selvstendige enn andre klubber
  • Vi har et helårs treningsprogram dedikert 100% til triatlon
  • Vår helt egen Triatlontrener som gir tett oppfølgning og full dedikasjon til Triatlonsporten
  • Vi ønsker å utvikle noen av Norges beste triatlon utøvere

Hva kan vi tilby?
OI TRI tilbyr kurs, trenings og satsningsgrupper for triatlon. Les om tilbudene nedenfor for å finne et passende tilbud for deg, dine behov og ambisjoner.


 TRI Kurs
Vi tilbyr 2 kursnivåer som har hovedfokus på openwater svømmeteknikk for voksne (18+) som ønsker å begynne med triatlon.

TRI Kurs nivå 1
Har har fokus på å bli komfortabel med open water svømming for Triatlon. Kurset har sitt hovedfokus på å forbedre deltakernes svømmeteknikk, slik at de kan gjennomføre en supersprint distanse på 400 m. Det er plass til 6 deltakere pr. kurs.

Les mer om nivå 1 her>>


TRI Kurs nivå 2
Har fokus på å videreutvikle svømmeteknikken ytterligere, slik at deltakeren skal kunne gjennomføre en sprint distanse på 750m. Det er plass til 6 deltakere pr. kurs.

Les mer om nivå 2 her>>

 


TRI Trening

Vi tilbyr 3 forskjellige treningsgrupper for triatlon. Hovedmålet for alle disse gruppene er å forbedre teknikk i Svømming, sykling og løping for å kunne konkurrere i de forskjellige triatlon distansene.

Trening nivå 1
TRI Trening nivå 1 passer for deg som er ny for triatlon eller akkurat har begynt med idretten. Treningen vil være rettet mot sprint distanse på 750m svømming, 20 km sykling og 5km løp, samt å bli komfortabel med open water svømming.

Les mer om Trening nivå 1 her >>


Trening nivå 2

TRI trening nivå 2 passer for deg som allerede har en del erfaring med Triatlon, og ønsker å jobbe mot lengre distanser. treningen vil være rettet mot olympisk distanse på 1500m svømming, 40km sykling, og 10km løp.

Les mer om Trening nivå 2 her >>


Trening nivå 3
TRI trening nivå 3 passer for deg som ønsker å satse aktivt på Triatlon og har høye ambisjoner og mål for egne prestasjoner.  Treningen vil være rettet mot Half Ironman, Ironman og lignende.

Les mer om trening nivå 3 her >>

 


TRI Sats
Tri Sats er satsningsgrupper for unge utøvere som ønsker å utvikle seg til gode triatleter, og som ønsker å konkurrere aktivt i triatlon. Rekruttering til disse gruppene vil bli utført av Triatlonansvarlig – meld din interesse på aktuell gruppe nedenfor.

TRI Sats Rekrutt (8-13 år)
Tri Sats Rekrutt er triatlon gruppen for unge utøvere som ønsker å utvikle seg til gode triatleter, og har tidligere erfaring fra andre idretter. Dette er utviklingsgruppen for barn i alderen 8-13 år. Målet med gruppen er å utvikle et triatlon «lag» som vil være klar for å prestere i konkurranser og gå over i TRI Sats Junior ved fylte 14 år.

Les mer om TRI Sats Rekrutt>>


TRI Sats Junior (14-18år)
Tri Sats Junior er triatlon gruppen for unge utøvere som ønsker å satse på triatlon og konkurrere i tilhørende aldersklasser. Gruppen har fokus på å utvikle et godt team av triatleter som vil være OI TRI sin satsning mot nasjonale og internasjonale konkurranser på sikt.

Les mer om TRI Sats Junior>>