Vi skal tilby både kurs og trening spesifikt for triatlon som mosjon og for konkurranse. Dette vil inkludere trening både i basseng og på land, i form av sykling, løping, styrke, svømming og basistrening.

Vår trener Stefan Mintsev har bred erfaring fra triatlon og har selv vært aktiv triatlet siden 1998, og er fortsatt en aktiv konkurranseutøver.

Vi vil tilby følgende fra 2017

TRI Kurs

Vi kommer til å ha kurs for alle aldrer basert på nivå og ambisjoner. Triatlonkursene vil ha hovedfokus på svømmeteknikk. I hovedsak fokuseres det på crawl for Open Water svømming

TRI Trening

Dette vil være et komplett tilbud for de som ønsker et helhetlig fokus på triatlon som treningsform. Det vil da inkludere både løpstrening, sykkeltrening, og svømmetreninger

TRI Sats

Dette er gruppa for deg som ønsker å trene Triatlon som konkurranseutøver. Du vil få tett oppfølgning, og kommer til å følge en utviklingsplan for best mulig fremgang. Treningen her vil dekke alle aspekter ved triatlon, da inkludert styrke og basistrening, ernæringsveiledning, og selvfølgelig flere treningsøkter i uka i alle 3 disipliner.

Hvorfor oss?

  • Vi har vårt eget basseng! Dette gjør oss langt mer selvstendige enn andre klubber
  • Vi har et helårs treningsprogram dedikert 100% til triatlon
  • Vår helt egen Triatlontrener som gir tett oppfølgning og full dedikasjon til Triatlonsporten.

Meld deg opp i skjemaet her for å vise din interesse og bli kontaktet når ting faller på plass

 

Translate »