Pre Trening og Utvikling (Pre T/U)

Pre Trening og Utvikling

Pre T/U er et forberedende treningskurs for trenings- og utviklingsgruppene i Oslo Idrettslag Svømming. Kurset organiseres som en treningsgruppe, med egen trener (ikke instruktør), slik at vi sikrer best mulig individuell oppfølgning og progresjon. Det vil bli lagt vekt på svømming som trenings og konkurranseform.

Det vil bli foretatt ferdighetstester fortløpende i kurset, og deltaker vil iløpet av perioden bli informert av trener angående plass i eventuelt treningsgruppene og konkurransegruppene. Trener vil også kunne anbefale fortsettelse av kurs.

I Pre TU legges det vekt på rutiner og treningfokusområder som man vil kjenne igjen i treningsgruppene. Dette gir dermed en forsmak for både utøvere og foreldre på hva man kan forvente i en trenings og konkurransegruppe.

På bakgrunn av begrenset plass i både treningsgruppene og konkurransegruppene, vil motivasjon og ferdighetsnivå vil være vesentlige kriterier for hva man blir tilbudt iløpet av/etter kurset.

Påmelding til Pre T/U gjøres via venteliste, slik at nye svømmere får tilbud om plass fortløpende i sesongen. Vennligst skriv ønskede dager i kommentarfeltet.
Påmelding til ventelisten gjøres her: http://tryggivann.no/kursinfo.aspx?kursid=-1686

Treningstider Pre T/U
Man deltar enten mandag og onsdag, eller tirsdag og torsdag.

Tirsdager & Torsdager

16.00-17.00: Basseng
17.00-17.30: Land med basistrening

Mandager & Onsdager
16.00-17.00: Basseng
17.00-17.30: Land med basistrening

Pris
850 kr pr. måned + 200 kr for årlig medlemskontigent

Ved spørsmål om Pre T/U kan Utviklingsansvarlig kontaktes på telefon 97573793, tast 2, eller via epost.