Kjøpsbetingelser:
Man må være over 18 år for å bestille kurs i regi av Oslo Idrettslag svømming, kursdeltageren må være fylt 4 år. Oslo Idrettslag Svømming er ansvarlig for alle transaksjoner som blir gjennomført gjennom kursregisteret.

Generelt:
Din informasjon vil ikke bli delt med tredjepart og er sikret i vårt system. Betaling går gjennom et sikkert betalingsystem som drives av Nets.

Garderobetiden:
er satt til 15 minutter før kursstart, og 15 minutter etter kursslutt.

Oppmøte:
Kursdeltagerene står selv ansvarlig for møte på kurs. Påmeldingen er bindende og det gis ikke kompensajon for sykdom eller ferie. Dersom en ikke møter anses gangen som tapt. Foreldre: Har ikke mulighet til å være med ut i vannet med barna (gjelder ikke baby og småbarns svømmingskurs)

Angrefrist:
Kurs med angitt start og slutt dato, går ikke under angrerettloven.

Renhold:
ALLE deltagere som skal ut i bassenget MÅ dusje og vaske seg før en går ut i. Badehette er påbudt og kan kjøpes av klubben.

Avlyste kursdager
Kursdeltagere må være forbredt på at avlyste kursdager kan forekomme, enten som følger av tekniske forhold vi ikke er herre over for eksempel for kald vann i bassenget og sykdom. Det gis ikke annen kompensasjon for slikt, enn at kurset forskyves med tilsvarende antall ganger, eller flyttes til annet kurssted. Dersom kurset ikke kan forskyves fordi bassenget blir permanent stengt som følge av årsaker vi ikke rår over, eller er skyld i, ( s.s teknisk svikt på bassenganlegget, brann, innbrudd eller såkalt Force Majoure), vil eneste form for kompensasjon til kunder bli å få de tapte gangene igjen på et annet kurssted i regi av Oslo Idrettslag svømming. Informasjon om avlyste kurs vil bli lagt ut på våre nettsider www.oi-svomming.no og sendt per mail.

Spørsmål vedrørende regler og betingelser kan rettes til post@oi-svomming.no

Oppdatert 06.06.2014