Synkronskolen

Synkronsvømming er en morsom lagidrett i vann som kombinerer styrke, utholdenhet, spenst, smidighet og artistiske utrykk. Deltakere på synkronskolen får lage enkle koreografier til musikk, og vil lære ulike scullinger, grunnposisjoner og figurer. Synkronskolen er våre nybegynnerkurs i synkron.

Synkronskolen tar for seg stjerne 1 og 2, som er en del av stjernesystemet med totalt 10 stjerner og 7 superstjerner. Når man har bestått stjerne 1 (synkronskolen 1) går man videre til stjerne 2 (synkronskolen 2), og fra stjerne 3 går man over til våre treningsgrupper i synkron.

Hva må man kunne før man begynner?

Vi tar gjerne imot nye utøvere og du kan begynne hos oss fra du er 6 år gammel, og er svømmedyktig. Med svømmedyktig mener vi at du har bestått Selungekurs fra Norges svømmeskole, eller delmålene som er: Stupe uti på dypt vann – svømme 12,5 meter på magen – skifte retning – svømme 2-3 meter mot startstedet – stoppe – flyte i 30 sekunder – svømme på ryggen tilbake til utgangspunktet.

Hva trenger du for å delta på synkronskolen?

På synkronskolen har man trening både i vann og på land, og vi anbefaler derfor at du har med deg følgende:
– Badehette
– Badedrakt/badebukse
– Neseklype (knyt den gjerne til badetøyet med en snor – slik at du ikke mister den)
– Svømmebriller (ikke dykkemaske)
– Håndkle
– Shorts/tights og tskjorte til landtrening

Hvordan fungerer synkronskolekursene?
Synkronskolekursene går kontinuerlig, slik som våre svømmekurs. Det vil si at vi tar inn nye deltakere 1 gang pr. måned dersom det er ledige plasser. Man blir også flyttet videre når delmålene for kurset er bestått. Det er vanlig å være på synkronskolen 1 i 3-6 mnd.

Påmelding og treningstider
Synkronskolen hos oss går over 1 eller 2 dager, hvor en av dagene er lørdager. Lørdagene benyttes til musikksvømming hvor alle deltakerne på synkronskolen er samlet. Nedenfor ser du treningstidene våre og link til ventelisten.

NB! Selv om det står venteliste betyr ikke dette nødvendigvis at kurset er fult, det er kun for at vi skal få tatt inn alle nye på samme tidspunkt 1 gang i måneden, da slipper man også å betale for en full måned selv om man kun går halve måneden.

Synkronskolen 1 (stjerne 1)
Aldersgruppe: 6-12 år
Tidspunkt og sted: Tirsdager 17.35-18.40 & Lørdager 13.00-14.15, Torsdager 17.35-18.40 & Lørdager 13.00-14.15, Lørdager 13.00-14.15
Pris: 750kr/mnd (tir & lør, tor & lør) 630kr/mnd (lør) + 200kr i årlig medlemskontigent
Påmelding + mer info: tryggivann.no – Alle kurs venteliste trykk her>>

Har du spørsmål om synkronskolen?
Dersom du har spørsmål eller gjerne vil sende ditt barn på prøvetime på Synkronskolen kan du ta kontakt med oss på synkron@oi-svomming.no.