Svømmekurs for funksjonshemmede

Vi holder svømmekurs for barn og ungdom med funksjonsnedsettelser. Kurset tilpasses de individuelles ferdigheter og behov. For mer informasjon kontakt kurs@oi-svomming.no

[hr style=”dotted”]
Camp H2OI
Er et aktivitetstilbud for barn og unge i alderen 7-13 år, og blir arrangert i skolens sommer, høst og vinterferie. Campen har fokus på mesting, lek og moro. Aktivitetene foregår på land og i vann fordelt utover dagen, ofte med 2 økter i vann og 2 økter på land. På land vil deltakerne leke, spille ballspill, gå tur og delta på mange spennende aktiviteter. I vann er det hovedfokus på forbedring av svømmeteknikk og personlig utvikling, samtidig som man får prøve seg på synkronsvømming og minipolo (vannpolo for barn). Campen passer for alle barn som kan svømme 25 meter og er trygge på dypt vann.
[hr]
[hr style=”dotted”]
Skolesvøm, Barnehage og Aktivitetskole
Oslo Idrettslag Svømming har god erfaring med gjennomføring av svømmeundervisning for 1.-10.klasse, barnehager og aktivitetskoler. Vi har blant annet hatt ansvaret for gjennomføringen av svømmeundervisningen på fem-seks forskjellige basseng i forbindelse med Sommerskolen 2015 og 2016. I tillegg har vi hatt ansvaret for den lovpålagte svømmeundervisningen hos flere skoler, barnehager og aktivitetskoler i Oslo.Vi er behjelpelig med alt fra planlegging til gjennomføring, bestilling av transport og basseng.
Ta kontakt med leder for kursavdelingen, så finner vi en løsning for din skole!
[hr]
[hr style=”dotted”]