Intensivkurs er kurs som går over 4 dager på en uke (mandag-torsdag), til samme tidspunkt hver dag. Dette er et tilbud utenom de ordinære kursene, og har til hensikt å hjelpe deltakerne til å mestre øvelsene med kontinuerlig øving og repetisjon i en mer intensiv opplærings situasjon.
Vi tilbyr intensivkurs for barn, ungdom og voksne.

Praktisk informasjon:
Basseng: 
Sogn Bad/Sagene Bad
Intensivkurs uker:
08, 26, 27, 32 og 40 (ukene i sommerferien vil variere og er ikke fastsatt)
Tidsrom for undervisningen: 
mellom 16.00 og 19.00
Temperatur basseng:
Rundt 28 grader
Utstyr: 
Badehette, badebukse/badedrakt. Svømmebriller for selunge og over (ikke for hval, skilpadde, pingvin)
Forbehold 1: 
Det benyttes plattformer i bassenget for de barna som ikke kan stå (dybde 90 cm på grunna)
Forbehold 2: 
Ved få deltakere eller ledige kurs vil kurs slås sammen, og deltakere kan flyttes frem eller senere i tid. Det gis informasjon om dette minst 1 uke i forkant.

Hvilket nivå bør du velge?

For at ditt barn skal få en best mulig utvikling på intensivkurset anbefaler vi at du melder på riktig nivå tilhørende barnets svømmeferdigheter.

For å gjøre dette lettere for deg anbefaler vi å benytte vår nivåvelger før påmelding. Går du allerede på svømmekurs hos oss anbefaler vi å snakke med din instruktør om hvilket nivå hun/han anbefaler til barnet

Påmelding intensivkurs

Når du melder på til intensivkurs er du/ditt barn påmeldt i den aktuelle kurstiden mandag-torsdag den aktuelle uken. Ved påmelding er det nettbetaling for intensivkurset, og plassen blir først bekreftet når betalingen er gjennomført.

Dersom du er påmeldt men senere ønsker å bytte tid eller nivå kan vi flytte barnet/deg til et annet kurs dersom det er ledige plasser. Ta kontakt på kurs@oi-svomming.no i så tilfelle.

Vi minner om at det er førstemann til mølla for påmelding til disse kursene.