Kontakt

 

Medlemskap – dersom du vil konkurrere

 Vi tar opp nye medlemmer løpende, og p.g.a. stor interesse prioriteres aktivitet og deltakelse på svømmmestevner for klubben. Trener du med OI Masters, er det således obligatorisk å delta på stevner. Vi er altså en klubb for konkurranser, ikke mosjon, og satser på kondisjonstrening og stadig teknikk-forbedring.

 Vår hovedsatsing er årlig Norsk masters-mesterskap i mars/april, hvor klubben alltid har vært blant de beste. Vi deltar årlig i internasjonale stevner som Nordisk, EM og VM for Masters. Dette gir et unikt samhold.

 Send oss en mail og fortell oss hvordan du tror at du, etter litt trening, ligger an i forhold til de siste norske mesterskap i 2015, 2016 og 2017.

 Medlemskap i OI Masters avklares etter prøvesvømming på vår trening. Deretter får du nærmere info om medlemsskap i klubben, samt pliktig forsikring og grunnlisens fra svømmeforbundet.

Styret i OI Masters (fra 10.mai 2017)

Fellesmail: Osloidrettslag@live.no

 

Navn Mobil Funksjon
Torbjørn Helland Solhaug 48266534 Styreleder
Cecilie Berggren Styremedlem
Grethe Solberg Larsen Styremedlem
Eyvind Bagle 95119315 Styremedlem
Gry Bernakiewicz Premasters

 

Grupper og ansvarlige

Premasters

 Premasters er et tilbud for dem mellom 20 og 25 som ønsker fortsette med svømming men ikke satser på elitenivå. Gruppeansvarlig sørger for å holde kontakt med de aktive treningsgruppene for å holde på OI-svømmerne lengst mulig.

 Ansvarlig: Under avklaring

 

Juniorer og nye svømmere

Mange tar en pause fra svømmingen, og ønsker å ta det opp igjen. Gruppeansvarlig sørger for å ta imot nye medlemmer uansett alder, og holde svømmerne i de yngste mastersklassene i gang.

Ansvarlig: Trond Haarberg, 47452752

 

Internasjonale stevner

Svømmere fra OI deltar jevnlig på noen internasjonale stevner, som EM og VM Masters, København og Nordisk Masters. Stevneansvarlig organiserer resieforslag og hotell, samt påmelding til stevne.

 Ansvarlige: Arve Lund, 41525753 og Micke Bernakiewicz

 

Valgkomité og rekruttering

Hans Theo Lisken og Thomas Wikberg

 

Klubblokale

Per-Erik Lillevold, 91550577

 

Internrevisor

Thomas Wikberg