Medlemsregisteret

For å bli medlem i klubben, og kunne delta på trening og konkurranser, må du melde deg inn gjennom Medlemsregisteret.

 

En kort innføring:

  • Hvis du ikke har en bruker, gjør du det på Opprett ny bruker (åpnes i ny fane). Å registrere seg som bruker gjør deg ikke til medlem, det skjer i et senere steg. For å bekrefte registreringen får du tilsendt en epost med påloggingslink der du innen 24 timer må bekrefte at du vil være medlem i Oslo Idrettslag Svømming. Vi har opplevd at denne kan havne i spamfolderen – sjekk om den er kommet dit. Bekrefter du ikke innen 24 timer må du registrere deg på nytt.
  • På innloggingssiden (åpnes i ny fane) kan du også hente nytt passord dersom du har glemt det. Det er viktig at du holder epostadressen din oppdatert slik at du kan bruke denne muligheten.
  • Etter innlogging kan du se din profil under Medlemsregister -> Min profil (åpnes i ny fane). Du skal dukke opp i listen med familemedlemmer automatisk. Dersom det er flere i familien som er eller ønsker å bli medlem, kan alle administreres gjennom samme bruker, dette gjør du ved å legge til familiemedlemmer på Min profil.
  • Hvert familiemedlem kan være passiv, støttemedlem eller aktiv utøver, den siste setter du ved å velge «Treningsgruppe» på linjen med navnet.
  • Etter registrering til treningsgruppe, vil sportslig leder legge deg inn i riktig treningsgruppe.
  • For å melde deg eller andre i familien på stevner, går du til Medlemsregister -> Oversikt (åpnes i ny fane) for å se hvilke stevner som er åpnet for påmelding, deretter til Meld på ved det aktuelle stevnet.