Nivåbytter

Denne siden tar for seg nyttig informasjon om nivåbytter på alle våre svømmekurs.

OI Svømming arrangerer kontinuerlige svømmekurs, som vil si at:

1. Man betaler pr. måned man går på svømmerkurs hos oss

2. Kursdeltakere blir flyttet i månedsskiftet dersom man har mestret alle delmålene til kurset. Du får en bekreftelsesmail fra tryggivann.no, med link til informasjon om det nye kurset.

3. Alle flyttinger blir gjort mellom den 25 og 5 i månedskiftet mellom hver måned.

4. Før jul og før sommerferien er det fortrinnsrett påmelding for kursdeltakere som er påmeldt i desember/juni for kommende sesong. Det vil si at du selv melder deg på til nytt kurs for neste sesong.

Slik fungerer nivåbyttene:
Instruktørene krysser av delmål kontinuerlig på tryggivann.no for hva kursdeltakeren har mestret iløpet av kursdagene. Innen den 25. hver måned får man også en anbefaling på tryggivann.no (min side) dersom man skal bytte kursnivå. For at vi skal kunne flytte deltakeren/ditt barn til et passende kurs og tidspunkt for deg er det viktig at du er oppsøker eller er tilgjengelig for hovedinstruktør/instruktør de 2 siste kursdagene i måneden, slik at han eller hun får spurt deg om følgende:

1. Hvilke dager og tider du ikke har mulighet til å bytte kurs til

2. Hvilke dager og tider man ønsker å bytte til

3. Om det er annen informasjon som er viktig at vi vet før vi utfører nivåbyttet. Det kan for eksempel være at barnet må få plass på et kurs samtidig med en bror/søster.

Vi vil alltid prøve så godt vi kan å flytte deltakeren innenfor samme dag og basseng, men det er en stor kabal som skal gå opp for at alle nivåbytter skal kunne utføres. Det er derfor viktig at du gir instruktørene denne informasjonen i god tid, eller kontakter oss på kurs@oi-svomming.no med denne informasjonen.

 

Hva gjør du hvis du/barnet ditt har byttet nivå, og ny tid/sted passer ikke?
Dersom du er blitt flyttet og den nye tiden/dagen ikke passer ber vi deg ta kontakt på kurs@oi-svomming.no så snart du får bekreftelseseposten om flyttingen, slik at vi kan se på mulighetene ved andre basseng, dager og tider. Vi flytter deltakere kontinuerlig i perioden og dermed vil ledige plasser fort bli tildelt til en eksisterende kursdeltaker som bytter nivå, eller en ny kursdeltaker. Det er derfor viktig at man gir beskjed så raskt som mulig slik at vi kan finne en plass til deg/ditt barn.