Ofte stilte spørsmål

Hva er medlemsregisteret?

Alle nye medlemmer i OI Svømming skal lage seg en bruker i vårt medlemsregister. Du finner linken i det grå feltet øverst på siden her.

Hos medlemsregistret kan medlemmet/foresatte melde svømmeren opp på stevner, leirer og arrangement hos OI Svømming. Pass på å holde din  brukerinfo oppdatert. Klubben henter
kontaktinfo via medlemsregistret når det sendes ut all informasjon.

Hva er forskjellen på Treningsavgift og medlemskontigent?

Alle nye medlemmer som har kommet fra våre kurs har allerede betalt 200,- i medlemskontigent. I tillegg vil medlemmet motta en treningsavgift tilhørende den tildelte gruppen. Treningsavgiften settes i forhold til antall treningstimer i uken, og vil variere per gruppe.

Må jeg registrere meg på minidrett.no?

For å bli medlem av OI Svømming må alle nye medlemmer lage bruker og registrere seg som medlem hos oss via www.minidrett.no.

Da blir du automatisk registrert som medlem av Norges Svømmeforbund (NSF) og Norges Idrettsforbund (NIF). Det er slik NSF og NIF får oversikt over sine medlemmer. Dette har ingen direkte kostnader for det nye medlemmet.

Hvorfor trenger jeg startlisens?

Alle nye medlemmer i våre treningsgrupper skal delta på stevner i løpet av sesongen. For å kunne delta på svømmestevner må medlemmet betale startlisens. Det gjøres én gang i året og gjelder for inneværende år. Startlisens og betalingsinformasjon vil ligge tilgjengelig på medlemmets Minidrett side. Startlisensen vil være knyttet til OI Svømming, og blir automatisk godkjent kort tid etter at den er betalt. NB: Registrert bruker hos medlemsregisteret og minidrett er nødvendig for å kunne motta startlisens.