Våre kurstilbud

OI Svømming tilbyr svømmeundervisning og aktivitetstilbud for alle aldre og nivåer. Vi tilbyr svømmeopplæring for baby, småbarn, barn, ungdom, voksne og har egne kvinnekurs, og tilrettelagtekurs for barn og ungdom med psykiske utviklingshemninger eller funksjonsnedsettelser. I tillegg til dette tilbyr vi aktivitetstilbudet vill i vann, samt trening og konkurransegrupper i svømming, synkronsvømming og triatlon.

Ønsker du å vite mer om hva vi tilbyr kan du lese om dette her>>

Mandag 27. mai klokken 12.00 åpner påmeldingen til svømmekurs for høsten 2019 på tryggivann.no

For å melde deg på til et svømmekurs hos oss må du ha en bruker på tryggivann.no, med gyldig mobilnummer og epostadresse. 

Det vil være førstemann til mølla på alle ledige kursplasser, og du melder selv på deg selv eller ditt barn til ønsket basseng, dag, og tid utifra hvor det er ledige plasser. 

Link til påmelding: https://www.tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=36

 

 

 

 

Prøv nivåvelgeren før du melder på!

Før du melder på til et kursnivå hos oss er det lurt å ha sjekket hvilket nivå barnet skal meldes på. Vi anbefaler derfor å bruke vår nivåvelger. Er du fortsatt usikker på nivå etter å ha prøvd denne kan du ta kontakt med oss på kurs@oi-svomming.no

Hvordan lage en bruker

Denne videoguiden viser hvordan du lager en bruker for deg som foresatt/voksen på tryggivann.no

Påmelding til kurs

Denne videoguiden viser hvordan du lager en bruker til ditt barn og melder på til ønsket kurs.

Praktisk informasjon

Informasjon om priser, betingelser, betaling, regler osv finner du her. Vi anbefaler å lese gjennom dettte før påmelding.