PT Time

Privattimer med fokus på svømmeopplæring og svømmeteknikk er 1 til 1 undervisning med en dyktig instruktør eller trener fra OI Svømming. Pt’en vil tilpasse øktene utifra dine behov, mål og ønsker. PT timer passer for alle som ønsker tett oppfølgning, enten du skal klare opptaksprøven til politihøgskolen, ønsker å svømme fortere i triatlon konkurranser, har egne personlige mål eller har et barn som gjerne vil ha undervisning utenom våre ordinære kurstilbud.  

Hvor går PT Timene?
Alle PT timer vil foregå på Sogn Bad, ved Ullevål Stadion. Du kommer enkelt til oss via T-banen til Ullevål stadion, eller buss 23, 24, 25.

Det vil alltid være annen aktivitet i hallen, som trening og svømmekurs samtidig som PT timene foregår.

Hvordan booker jeg PT timer?
Du booker ledige timer via bookingskjemaet nedenfor.

Varighet på hver PT Time
Timene for voksne går over 45. minutter pr. gang.
Timene for barn og tilrettelagte går over 30. minutter pr. gang. 

Betaling for PT time: 
Du betaler med kort ved oppmøte til PT timen. Betaling er nødvendig for at PT timen gjennomføres. 

Avbestilling og “ikke møtt” gebyr: 
Avbestilling sendes til pt@oi-svomming.no, senest 24 timer før timens start. Ved avbestilling senere enn dette vil du få tilsendt faktura for timen. 

Dersom du ikke møter til booket time vil du få tilsendt faktura for PT timen + 150 kroner i “ikke møtt” gebyr. 

Juni/Juli 2020:

På grunn av Covid-19 blir det enkelte endringer i hvordan PT timene hos Oslo Idrettslag Svømming arrangeres.

1. Det vil tilrettelegges for at det skal holdes minimum en meters avstand mellom alle som benytter garderobene og dusjer. Dermed vil store deler av garderobene og dusjområde ikke være i bruk. Områdene som benyttes i denne perioden vil jevnlig bli renset.

2. PT vil holde minimum en meters avstand fra utøveren. Dette betyr at det ikke vil gjennomføres manuell instruksjon, der PT lærer utøveren svømming ved berøring. Barn som er nybegynnere derfor ha med en foresatt i vannet som bistår undervisningen.

3. Det vil ikke holdes duotimer i perioden.

Priser for PT Timer

PT time for voksen: 650 kr (45 min)
Duotime for voksen: 975 kr (45 min)
PT time for barn (5-16 år): 500 kr (30 min)
Duotime for barn (5-16 år): 750kr (30 min)

PT timer kan bestilles som:
1.) Fokus på grunnleggende svømmeferdigheter
2.) Fokus på svømmeteknikk (crawl, rygg, bryst, butterfly)

PT timen skal betales med kort ved oppmøte til timen. 

Våre personlige trenere

Wanja Larsen

Wanja Larsen

PT, Instruktør og Administrasjonsmedarbeider

Wanja har jobbet med svømming i 10 år og har rekkesvis av kurs fra Norges Svømmeforbund. Hun har erfaring med alle nivåer og aldre, og har også bidratt til utviklingen av NSFs øvelsebank for begynneropplæring og brenner for svømmeopplæring til voksne. Hun kan holde PT-timer for barn, ungdom, voksne og tiltrettelagt

Chiara Cicarelli

Chiara Cicarelli

PT og Instruktør

Chiara er en av våre aktive svømmeinstruktører som jobber mye med barn og ungdommer. Hun kan ha PT timer for barn, ungdom og voksne med fokus på grunnleggende svømmeferdigheter.

Irene Cerillo Pintado

Irene Cerillo Pintado

PT og Instruktør

Irene er en tidligere aktiv svømmer, og er en dyktig svømmeinstruktør med erfaring i å undervise både barn, ungdom og voksne. Hun kan holde PT timer for barn, ungdom og voksne på alle nivåer.

Tiril Bakke

Tiril Bakke

PT og Instruktør

Tiril er en tidligere konkurransesvømmer og jobber som instruktør i OI med alle aldersgrupper. Hun har høyt fokus på presisjon og detaljer, og er opptatt av at elevene skal få mye utbytte og lære øvelsene ordentlig.

Navn Går Her

Navn Går Her

Stilling

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Yevgen Dahl

Yevgen Dahl

PT og Instruktør

Yevgen er en dyktig svømmeinstruktør som jobber mye med alle aldre og nivåer. Han kan ha PT timer for barn, ungdom og voksne på alle nivåer.

Andreas Vold

Andreas Vold

PT og Instruktør

Andreas er en tidligere konkurransesvømmer i OI som jobber som instruktør, og er dyktig med barn/voksene på nybegynner-nivå.

  • Bestill time

  • Din info