PT Time

Privattimer med fokus på svømmeopplæring og svømmeteknikk er 1 til 1 undervisning med en dyktig instruktør eller trener fra OI Svømming. Pt’en vil tilpasse øktene utifra dine behov, mål og ønsker. PT timer passer for alle som ønsker tett oppfølgning, enten du skal klare opptaksprøven til politihøgskolen, ønsker å svømme fortere i triatlon konkurranser, har egne personlige mål eller har et barn som gjerne vil ha undervisning utenom våre ordinære kurstilbud.  

Hvor går PT Timene?
Alle PT timer vil foregå på Sogn Bad, ved Ullevål Stadion. Du kommer enkelt til Sogn via T-banen til Ullevål stadion, eller buss 23, 24, 25.

Det vil alltid være annen aktivitet i hallen, som trening og svømmekurs samtidig som PT timene foregår.

Hvordan booker jeg PT timer?
Du booker ledige timer via bookingskjemaet nedenfor.
Bookingskjemaet deler booking med barnehage, og alle deler i bookingskjemaet markert med (kun barnehagesvømming) skal dere ignore.

Varighet på hver PT Time
Timene for voksne går over 45. minutter pr. gang.
Timene for barn og tilrettelagte går over 30. minutter pr. gang. 

Betaling for PT time: 
Du betaler med vipps ved oppmøte til PT timen. Betaling er nødvendig for at PT timen gjennomføres. 

Avbestilling og “ikke møtt” gebyr: 
Avbestilling sendes til pt@oi-svomming.no, senest 24 timer før timens start. Ved avbestilling senere enn dette vil du få tilsendt faktura for timen. 

Dersom du ikke møter til booket time vil du få tilsendt faktura for PT timen + 150 kroner i “ikke møtt” gebyr. 

Priser for PT Timer

PT time for voksen: 650 kr (45 min)
Duotime for voksen: 975 kr (45 min)
PT time for barn (5-16 år): 500 kr (30 min)
Duotime for barn (5-16 år): 750kr (30 min)

PT timer kan bestilles som:
1.) Fokus på grunnleggende svømmeferdigheter
2.) Fokus på svømmeteknikk (crawl, rygg, bryst, butterfly)

PT timen skal betales med vipps ved oppmøte til timen. 

Våre personlige trenere

Astrid Mina Holta

Astrid Mina Holta

PT og Instruktør

Astrid er vidregåendeinstruktør hos Oslo Idrettslag svømming og tidligere konkurransesvømmer. Hun har hatt elever i alle aldere, fra barn til voksene, og har god kompetanse innad alle nivåer og svømmearter. Kan gi PT-time i alt fra nybegynnernivå til finpussing av teknikk.

Ilma Hodzic

Ilma Hodzic

PT og Instruktør

Ilma er tidligere konkurransesvømmer, og har deltatt i Norgesmesterskap siden hun var 15 år. Med mange års svømmeerfaring har hun høy kompetanse innen det tekniske i alle svømmearter, spesielt crawl, rygg og bryst. I tillegg har hun svømme kurs og treningsgruppa i Oi. Kan gi PT-timer til barn, ungdom og voksne på alle nivå, enten du ønsker å lære det grunnleggende eller å perfeksjonere teknikken din.

Jonas Gulbrandsen

Jonas Gulbrandsen

PT og Instruktør

Jonas er aktiv konkurransesvømmer på NM-gruppa i OI, og har deltatt i årlige Norgesmesterskap siden han var 13 år. Jonas har mange års erfaring med alle svømmearter, og spesialiserer seg personlig i Butterfly. I tillegg til mange års erfaring innad i OI går Jonas nå på Norges Toppidrettsgymnas. Kan gi PT-timer til barn, ungdom og voksne på alle nivå, enten du ønsker å lære det grunnleggende eller å perfeksjonere teknikken din.

  • Bestill time

  • Din info