PT Time

Privattimer med fokus på svømmeopplæring og svømmeteknikk er 1 til 1 undervisning med en dyktig instruktør eller trener fra OI Svømming. Pt’en vil tilpasse øktene utifra dine behov, mål og ønsker. PT timer passer for alle som ønsker tett oppfølgning, enten du skal klare opptaksprøven til politihøgskolen, ønsker å svømme fortere i triatlon konkurranser, har egne personlige mål eller har et barn som gjerne vil ha undervisning utenom våre ordinære kurstilbud.  

Hvor går PT Timene?
Alle PT timer vil foregå på Sogn Bad, ved Ullevål Stadion. Du kommer enkelt til oss via T-banen til Ullevål stadion, eller buss 23, 24, 25.

Det vil alltid være annen aktivitet i hallen, som trening og svømmekurs samtidig som PT timene foregår.

Hvordan booker jeg PT timer?
Du booker ledige timer via bookingskjemaet nedenfor.

Varighet på hver PT Time
Timene for voksne går over 45. minutter pr. gang.
Timene for barn går over 30. minutter pr. gang. 

Betaling for PT time: 
Du betaler med kort ved oppmøte til PT timen. Betaling er nødvendig for at PT timen gjennomføres. 

Avbestilling og “ikke møtt” gebyr: 
Avbestilling sendes til pt@oi-svomming.no, senest 24 timer før timens start. Ved avbestilling senere enn dette vil du få tilsendt faktura for timen. 

Dersom du ikke møter til booket time vil du få tilsendt faktura for PT timen + 150 kroner i “ikke møtt” gebyr. 

 

Priser for PT Timer

PT time for voksen: 650 kr (45 min)
PT time for barn (5-16 år): 500 kr (30 min)

PT time for voksen kan bestilles som:
1.) Fokus på grunnleggende svømmeferdigheter
2.) Fokus på svømmeteknikk (crawl, rygg, bryst, butterfly)

PT timen skal betales med kort ved oppmøte til timen. 

Våre personlige trenere

Cecilie Klingeberg

Cecilie Klingeberg

PT

Cecilie er en aktiv svømmer på NM nivå, og har drevet med svømming i mange år. Hun kan holde PT time for både voksne og barn, men hennes spesialitet er fokus på teknikktrening for voksne.

Andreas Bergman

Andreas Bergman

PT

Andreas er en aktiv svømmer på NM nivå, har erfaring som ungdomstrener i flere klubber. Han har også erfaring trening av grupper i Open Water, Masters og Triatlon. Han kan holde PT timer for barn, ungdom og voksne.

Amanda Barsten
Amanda Barsten

PT & trener

Amanda er en aktiv undervannsrygby spiller og masters svømmer. Amanda er også trener for en av våre utviklingsgrupper i svømming, og har mye erfaring fra svømmeopplæring med barn, ungdom og voksne. Amanda kan ha PT timer for barn, ungdom og voksne.

Thea Schuster

Thea Schuster

PT

Thea har vært en aktiv svømmer på NM nivå, og har også jobbet som instruktør med svømmeopplæring for barn, ungdom og voksne. Thea kan ha PT timer for barn, ungdom og voksne.

Chiara Cicarelli
Chiara Cicarelli

PT & Instruktør

Chiara er en av våre aktive svømmeinstruktører som jobber mye med barn og ungdommer. Hun kan ha PT timer for barn, ungdom og voksne med fokus på grunnleggende svømmeferdigheter.

Sara Stoebner

Sara Stoebner

PT

Sara er en aktiv svømmer på NM nivå. Hun har tidligere jobbet som svømmeinstruktør og har erfaring med å undervise barn, ungdom og voksne. Sara kan holde PT timer for både barn, ungdom og voksne, men hennes spesialitet er PT timer for voksne med fokus på svømmeteknikk.

Irene Cerillo Pintado

Irene Cerillo Pintado

PT & Instruktør

Irene er en tidligere aktiv svømmer, og er en dyktig svømmeinstruktør med erfaring i å undervise både barn, ungdom og voksne. Hun kan holde PT timer for barn, ungdom og voksne på alle nivåer.

Anne Granli
Anne Granli

PT & Instruktør

Anne er en dyktig svømmeinstruktør som har erfaring med å undervise barn, ungdom og voksne. Anne tar gjerne PT timer med voksne, både på grunnleggende nivå og med fokus på svømmeteknikk.

June Kvalheim
June Kvalheim

PT & Instruktør

June er en dyktig svømmeinstruktør og en tidligere svømmer på NM nivå. Hun er Norgesmester i Open Water for jenter. June tar gjerne PT timer for barn, ungdom og voksne, både med fokus på grunnleggende svømmeopplæring og teknikk.

Mikkel Storedal
Mikkel Storedal

PT & instruktør

Mikkel er en av våre aktive svømmeinstruktører, og kan holde PT timer for barn og voksne, med fokus på grunnleggende svømmeteknikk.

Michael Dillon
Michael Dillon

PT & Instruktør

Michael er en dyktig svømmeinstruktør med god kompetanse på alle nivåer. Hans spesialitet er barn på høyere nivå eller voksne som ønsker å fokusere på teknikk. I tillegg til ordinær svømmeundervisning har Michael også erfaring med baby og småbarnssvømming.

Koray Ilgaz
Koray Ilgaz

PT & Instruktør

Koray er en dyktig svømmeinstruktør som har erfaring med å undervise barn, ungdom og voksne på grunnleggende nivå. Han kan ha PT timer for både barn, ungdom og voksne med fokus på grunnleggende svømmeferdigheter.

Isak Wangensteen
Isak Wangensteen

PT & Instruktør

Isak er en dyktig svømmeinstruktør som har erfaring med å undervise barn, ungdom og voksne. Isak tar gjerne PT timer med voksne, både på grunnleggende nivå og med fokus på svømmeteknikk.

Tajda Brlec
Tajda Brlec

PT

Tajda er en erfaren og dyktig svømmeinstruktør. Hun har jobbet mye med barn og ungdom med funksjonsnedsettelser i tillegg til ordinær svømmeundervisning for barn, ungdom og voksne. Tajda kan holde PT timer for barn, ungdom og voksne

Charlotte Dillon
Charlotte Dillon

PT & Instruktør

Charlotte er en dyktig svømmeinstruktør som har erfaring med å undervise barn, ungdom og voksne. Hun tar gjerne PT timer med barn, ungdom og voksne med fokus på grunnleggende svømmeteknikk.

Emma Augusstson

Emma Augusstson

PT

Emma er en erfaren svømmeinstruktør som også er svømmer på NM nivå.
Emma har erfaring med svømmeunderivsning for barn, ungdom og voksne. Hun kan ha PT timer for barn, ungdom og voksne, spesielt for voksne som ønsker fokus på teknikk.

  • Bestill Time

  • Din Info