Treningsgrupper

Synkron nybegynner – Oter

Denne gruppen er for deg som ønsker å prøve synkronsvømming. Du kan allerede svømme og er trygg under vann og på dypet. Vi jobber med stjernesystemet fra Norges Svømmeforbund; et system hvor hver stjerne inneholder ulike elementer av synkronsvømming som bygger på hverandre. Totalt er det 10 stjerner, nybegynnerkurset tar for seg de to første, i tillegg til koreografi til musikk. 

I løpet av en uke har de en vanntrening 1 time og en landtrening 1 time (dans og fleksibilitet).

Alder 6-12

Påmelding og organisering gjennom tryggivann.no

Synkron videregående – Nise

Denne gruppen er for deg som vil være mer synkronsvømming og har bestått stjerne 1 og 2. Her jobber du videre med stjerne 3 og 4, i tillegg til koreografi. 

I løpet av en uke har de tilbud om vanntrening to ganger i uka a 1 time, og 1 time landtrening (dans og fleksibilitet). 

Påmelding og organisering gjennom tryggivann.no

Ungdomsgruppa – Narhval

Denne gruppen er for deg som er 13 år og eldre som har lyst til å prøve synkronsvømming. De jobber med stjerne 1-5 og koreografi. Trening en gang i uka, 1,5 time både landtrening og i vannet. 

Påmelding og organisering gjennom tryggivann.no

Synkron utviklingsgruppe 3 – Beluga

Denne gruppa er for deg som har fulført videregående kurset og skal jobbe videre med stjerne 6-10, FINA figurer og koreografi. Utøvere får tilbud om å konkurrere dersom de selv ønsker dette, i klubbmesterskap og andre konkurranser som passer til nivå og alder i Norge, Gruppen trener tre ganger i uka, totalt 6 timer (3,5 vann, 2,5 land). 

Påmelding og organisering gjennom medlemsregisteret til OI.

Synkron utviklingsgruppe Hobby (Active for life)

Denne gruppa er for deg som er ferdig med stjerne 10, men ikke ønsker å delta i FINA grupper. De har tilbud om trening tre ganger i uka, 2-2,5 timer per gang inkludert landtrening. Utøvere jobber videre med ulike teknikker og figurer og koreografi. Utøvere får tilbud om å konkurrere dersom de selv ønsker dette, i klubbmesterskap og andre konkurranser som passer til nivå og alder i Norge og Norden. 

Påmelding og organisering gjennom medlemsregisteret til OI.

FINA

Dette er en samling av flere grupper (PrepFINA, FINA 13-15 og FINAJunior). For å være med i en av disse må du fylle 13 år i løpet av treningsåret og du ønsker å trener for å konkurrere. Du har passert stjerne 10 og jobber videre med FINA fiugrer i 13-15 alderskategori og teknisk koreografi for Junior. I tillegg har alle grupper fri koreografi. 

Uttak til denne gruppen gjøres gjennom en uttaksperiode som ender med testing, Dette gjennomføres hver august- tidlig september. 

Påmelding og organisering gjennom medlemsregisteret til OI.

Voksengruppa

Denne gruppa er for deg som er nybegynner i synkronsvømming og har lyst til å trene i vann og med musikk. Du lærer grunnleggende teknikker i synkronsvømming og lager også en koreografi. 

Påmelding og organisering gjennom tryggivann.no

Masters

For deg som har trent synkronsvømming tidligere og er eldre enn 20. 

Påmelding og organisering gjennom tryggivann.no

For spørsmål og mer informasjon kontakt Ingeborg Ljødal på synkroni@oi-svomming.no.