Gruppene for 2019-2020 sesongen

TRI Junior (11 til 13 år)

Juniorgruppen er for de som ønsker å konkurrere i eller trene mot et triatlon. Vi øver på teknikk i de ulike disiplinene og fokuserer på mestringsglede i treningen.

Det er opptil 5 timer fellestrening hver uke med treneren og laget. Tre timer svømming, en time sykling, en time løping og 30 min basistrening.

For å være medlem av denne gruppen må du kunne svømme minst 200 meter uten stopp.

TRI Elite (14 til 21 år)

Elitegruppen er for de som ønsker å konkurrere i triatlon. Vi terper på svømmeteknikk, forbedre fysisk kapasitet i alle disipliner og konkurransespesifikke forberedelser. Utøverene har et ønske om å satse og konkurrere med mål om å prestere best mulig.

Det er opptil 7 timer fellestrening hver uke med treneren og laget. Fire eller fem timer svømming, 1 time sykling, en time løping og 30 min basistrening. Vår trener tilrettelegger individuell trening og oppfølging etter utøverenes behov og ambisjonsnivå.

For å være medlem av denne gruppen må du kunne svømme minst 1500 meter uten stopp og ønske å konkurrere.

TRI Voksen (18 år +)

Voksengruppen er for de over 18 år som ønsker å prøve triatlon eller har et ønske om å konkurrere. Vi fokuserer på innlæring av god svømmeteknikk og utvikling av fysisk kapasitet i alle disipliner. Det er opptil 5 timer fellestrening hver uke med treneren og laget. Tre eller fire timer svømming, en time sykling og en time løping.

For å være medlem denne gruppen må du kunne svømme minst 300m uten stopp og ha lyst til å prøve triatlon.

For spørsmål og mer informasjon kontakt med Sportssjef Ashlie McDougall på tri@oi-svomming.no.