Trensingsgrupper

Vi har et tilbud for alle nivåer og aldre fra 12 år og oppover. Alle grupper tar utgangspunkt i at utøvere har erfaring med crawl fra før. Dersom du er ny i svømming anbefaler vi deg å gjennomføre svømmekurs tilpasset ditt behov. Dersom du er usikker så ta kontakt med oss på tri@oi-svomming.no.

TRI Rekrutt (12 til 14 år)

Rekruttgruppen er for de som ønsker å prøve seg for første gang og trene mot et triatlon. Vi øver på teknikk i de ulike disiplinene og fokuserer på mestringsglede! Gruppen har en egen dedikert trener.

For å være medlem av denne gruppen må du kunne svømme minst 200 meter uten stopp.

TRI Ung (15 til 22 år)

Unggruppen er for de som ønsker å trene og konkurrere i triatlon. Vi terper på svømmeteknikk, forbedre fysisk kapasitet i alle disipliner og gjennomfører konkurransespesifikke forberedelser. Gruppen har en egen dedikert trener som tilpasser treningen til alle utøverne.

For å være medlem av denne gruppen må du kunne svømme minst 400 meter uten stopp og ønske å konkurrere.

TRI Voksen (23 år +)

Voksengruppen er for de over 23 år som ønsker å prøve triatlon eller har et ønske om å konkurrere. Vi fokuserer på innlæring av god svømmeteknikk og utvikling av fysisk kapasitet i alle disipliner.

For å være medlem denne gruppen må du kunne svømme minst 300m uten stopp og ha lyst til å prøve triatlon.

TRI Elite (Opptakskrav)

Elitegruppen er for de som ønsker å satse og konkurrere med mål om å prestere best mulig. Gruppen har en egen dedikert trener som skreddersyr treningen etter individuelle behov og ambisjoner. Ta kontakt om du ønsker å vite mer om opptakskravene og tilbudet vårt.

TRI Medlem (Alle)

Dersom du trenger en klubb å løse lisens i, eller ønsker å konkurrere og trenger en klubb kan du være i vår medlemsgruppe. Disse utøverne får all informasjon rundt aktiviteter i klubben, men betaler kun for medlemskap og ikke treningsavgift.

For spørsmål og påmelding kontakt Sportssjef Ashlie McDougall på tri@oi-svomming.no.